Photomagic

Een knotsgekke fotobeleving met het trouwkoppel in de hoofdrol

Een onvergetelijke fotobeleving tijdens je huwelijksfeest met een originele herinnering voor je gasten in de vorm van een unieke foto

Gasten nemen plaats in de photomagic studio en kunnen zichzelf virtueel in een knotsgekke scène of grappige situatie plaatsen met het trouwpaar. De foto kan onmiddellijk afgeprint worden en/of online via facebook gedeeld worden.
Persoonlijk thema

Achtergrond bedenken op maat van het koppel

We bedenken in overleg met het koppel een leuke achtergrond of grappige scène die bij het koppel of het thema van de avond past. Er wordt in onze eigen studio een foto van het koppel gemaakt of er kan zelf een kwalitatieve foto door het koppel aangeleverd worden.
stap1
Ontwerp basisfoto koppel
stap2

Ontwikkeling grappige scène met koppel

We ontwikkelen een coole foto achtergrond met het koppel in verwerkt. Er wordt een vrije ruimte voorzien waar de gasten zichzelf virtueel bij het koppel kunnen plaatsen.
Plaats jezelf in de scène

Gasten op het feest in de fotostudio

Gasten nemen plaats in de greenkey studio en plaatsen zichzelf virtueel in de grappige scène bij het trouwkoppel. Hilariteit verzekerd!
stap3
Een leuke herinnering
stap4

Een leuke herinnering in de vorm van een unieke foto

De foto kan onmiddelijk afgedrukt worden (10x15cm) en meteen als unieke herinnering mee naar huis genomen worden. Daarnaast ontvangt elke gast een email met zijn/haar foto en is er de mogelijkheid om de foto direct online te delen.
Photomagic western

Interesse in Photomagic?

Een onvergetelijke foto-beleving.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Mogen wij onze passie en expertise met u delen?
Hieronder enkele Privé feestjes van tevreden klanten en ons werk voor hen.

Heb je een feest dat je in de kijker wil zetten?

Wij zorgen voor leuke herinneringen!

GuestCam Logo

Lochtemanweg 96 bus 6, 3550 Heusden-Zolder • +32 (0)497 40 60 80  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © guestcam.be | Website by Skape & It's me